Om Os

BØGVAD – Silkeborg

Siden 1999, hvor BØGVAD blev stiftet, har vi været en salon med visioner der baserer på nutidige tendenser tilpasset kundernes behov. BØGVAD ligger centralt placeret i hjertet af Silkeborg, hvor vi har store lyse og rummelige lokaler.

BØGVAD

Når du træder ind af BØGVADS hovedindgang bliver du budt velkommen i vores store luksuriøse salon. I vores damesalon finder du 10 klippe pladser samt et stort udvalg af diverse hårprodukter. Med plads til fred og ro har du mulighed for at læse de seneste magasiner når du bliver klippet. Har du lyst til forkælelse serverer vi gerne en kop kaffe Latte, frugt/urthe og frisøren's the, eller en kop varm chokolade med flødeskum. I den kølige ende, byder vi på isvand, iste eller hyldeblomst, og med alle vore drikke serveres selvfølgelig tilhørende chokolade.

Nederst i vores store damesalon finder du det afslappende vaske område, med 2 vaskestole.

Vaskeområdet er placeret lidt væk fra det hele, så du har mere ro og glæde af din hårvask eller en' af de individuelle, luksuriøse hårkur behandlinger vi tilbyder sammen med en 15 minutters afslappende hovedbundsmassage. I alle vores vaskestole kan du få benene op og stolene har indbygget rygmassage, der gør vores behandlinger ved vasken ekstra behagelige.

Herreafdelingen er lige inden for døren. Her er en maskulin atmosfære, der giver mænd plads til at være mænd. Mens du venter, kan du slå dig ned med de nyeste magasiner. I herreafdelingen findes der kun herre produkter på hylderne, hvilket forstærker den maskuline atmosfære, samt gør det lettere at finde netop dit hår -barber eller krops produkter.

Kunden i centrum

Hos BØGVAD Silkeborg er det altid kunden der er i centrum. Vi lægger stor vægt på den personlige rådgivning i alt fra frisure- og farvevalg, til råd om og vejledning i pleje og styling af dit hår. Er du endnu ikke kunde hos os, og kunne du tænke dig at høre hvilke ideer vi har til dit hår, så tilbyder vi dig en 15 minutters gratis hårkonsultation. Du er meget velkommen til at komme ind i vores salon, og hører nærmere om vores tilbud, produkter, eller for at booke en konsultation. Tlf. 86 82 17 36.